AGF Markt

Welkom! Log in of registreer je om een advertentie te plaatsen.


Schrobmachine - boenmachine - Tennant 5400 cil.

Prijs:Op aanvraag
Datum:1-8-2016 08:39
Bekeken:1858
Contact informatie
Telefoon:0187-605374
Bedrijf:1996
Naam:Cees Lodder
Woonplaats:Melissant, Nederland
Website:www.walo.nl

Beschrijving

WALO biedt een Tennant 5400 aan met een zeer lage urenstand. De machine is zowel optisch als technisch in perfect verkerende staat. op deze machine wordt dan ook 1 jaar garantie gegeven. Uiteraard komen we graag vooraf bij u op locatie om een passend advies teven. Met hier aan-vast een demo en of proef.

De compacte 5400 schrobzuigmachine reinigt vloeren in een stap en laat ze daarbij droog, veilig en direct gereed voor gebruik achter. Verkrijgbaar met cilindrische borstels, is de 5400 een zeer productieve, rendabele machine die kan worden afgestemd op de schoonmaakeisen van elke harde vloer. Door de nauwkeurige wijze van manoeuvreren is de machine bij uitstek geschikt in smalle gangpaden en drukke ruimten zoals warenhuizen, fabrieken en werkplaatsen, supermarkten, winkelcentra enz.

De batterij-aangedreven 5400 is gemakkelijk in de bediening en onderhoud, heeft een werkbreedte van 61cm, en een borsteldruk tot 60 KG en een voortreffelijke wateropname voor het verwijderen van alle soorten vuil, inclusief hardnekkig vuil en vloeistoffen.

Handige kenmerken zoals een batterij-en borsteldrukmeter, schoonwatertank-indicatiemeter, urenteller en een automatische borstel-en waterstop, stellen de bediener in staat zich op de vloer te concentreren en niet op de machine. De compacte contouren bevorderen de zichtbaarheid, terwijl de polyethyleen constructie stevigheid biedt voor jarenlang gebruik.

Productdetails:

-Werkbreedte 60 cm
-Schoonwatertank 80 liter
-Vuilwatertank 80 liter
-Productiviteit 3300 m2/uur
-Borsteldruk max. 60 kgIs dit niet de machine welke u zoekt? wij hebben een groot aanbod nieuwe en gebruikte reinigingsmachines neem contact op voor een vrijblijvend advies.


WALO Hygiene & Reinigingssystemen your cleaning partner

Voor advies en/of informatie kunt u contact opnemen met Cees Lodder, WALO heeft altijd 50 gebruikte veeg & schrobmachines op voorraad

cees@walo.nl

Tel: 0031(0)649891759

Tel. 0031 (0)187-605374

WALO = Authorised Partner Tennant Nederland met een servicedienst door heel Nederland

Verhuur-Leasing-Verkoop

WALO : Betrouwbaar, Duurzaam, Milieuvriendelijk & Maatschappelijk Verantwoord.

Isal IPC Ecologica Powerbrush, Viper, Tennant, Hako, Nilfisk-Advance, Karcher,


> Toevoegen aan favorieten
> Doorsturen via e-mail
> Afdrukken