AGF Markt

Welkom! Log in of registreer je om een advertentie te plaatsen.


Honeywell Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera


Prijs:€ 91,50
Datum:3-10-2017 14:11
Bekeken:705
Contact informatie
Telefoon:010-4168916
Bedrijf:DDW Valves and Controls
Naam:David de Wit
Woonplaats:Rhoon, Nederland
Website:www.valvesandcontrols.eu

Beschrijving

Bestellingen kunnen geplaatst worden op www.valvesandcontrols.eu


De Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera betekent dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken dat u tijdens uw afwezigheid iets mist. De camera is altijd aan wanneer u weg van huis bent – neemt afwijkende gebeurtenissen op en stelt u op de hoogte bij elke vreemde beweging of herkend geluid. Zodat u het kunt zien en stoppen.

image
image
Elk moment vastleggen

Onze camera werkt de klok rond om elk moment in high definition te kunnen vangen. Zo krijgt u een kristalhelder beeld van wat er thuis gebeurt – waar u ook bent. En dankzij Honeywell’s beproefde en betrouwbare slimme techniek, start de camera al vijf seconden voordat er een gebeurtenis plaatsvindt met opnemen, zodat u geen moment mist.

image
Complete gemoedsrust

Gemaakt door een wereldleider in woningbeveiliging, de C1 stuurt snel meldingen naar uw slimme apparatuur wanneer er iets ongebruikelijks gebeurt. Zodat u het kunt zien en stoppen.

image
Supereenvoudig te installeren en te gebruiken

Ontworpen met uw behoeften in het achterhoofd; flexibele montage opties, eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Plug de camera gewoonweg in, stel hem in via de intuïtieve Lyric app en het systeem werkt binnen een paar minuten.

Kenmerken & Voordelen

PrevNext

INTELLIGENTE GELUIDSDETECTIEHIGH DEFINITION BREEDHOEKLENSNACHTZICHTAANPASBARE WAARSCHUWINGSZONESTWEEWEG AUDIOBEVEILIGDE CLOUD EN SD-KAART OPSLAG
image
Intelligente geluidsdetectie

De C1 herkent specifieke geluiden, zoals bestaande* rook- of koolmonoxide alarmen – en stuurt snel een pushbericht of e-mail naar uw smartphone of tablet. De meest eenvoudige oplossing om te weten of deze kritieke alarmen afgaan tijdens uw afwezigheid.

Geofencing wanneer u thuis of weg van huis bent

De Lyric app gebruikt geofencing technologie om uw locatie te traceren en de Thuis en Afwezig modes te activeren. Hierdoor gaat de camera automatisch aan wanneer u het huis verlaat, en weer uit wanneer u thuis komt. Dit betekent dat het altijd is afgestemd met uw locatie.


> Toevoegen aan favorieten
> Doorsturen via e-mail
> Afdrukken