AGF Markt

Welkom! Log in of registreer je om een advertentie te plaatsen.


Tennant T2 Schrobzuigmachine

Prijs:Op aanvraag
Datum:16-10-2017 11:41
Bekeken:1433
Contact informatie
Telefoon:0187-605374
Bedrijf:1996
Naam:Cees Lodder
Woonplaats:Melissant, Nederland
Website:www.walo.nl

Beschrijving

Walo bied de Tennant T2 achterloper nieuw aan. Hierbij wordt 2 jaar garantie gegeven. Eventueel vrijblijvend advies op locatie. Uiteraard is het mogelijk om met deze machine op locatie proef te draaien zodat u kunt ervaren hoe de machine werkt en of deze aan uw eisen/wensen pakket voldoet.

De Tennant T2 Walk Behind Scrubber biedt de ideale oplossing voor het reinigen van kleine ruimtes binnen elk budget. Dankzij zijn uitstekende wateropname zijn drukbezochte ruimtes direct beloopbaar in één arbeidsgang. De afwezigheid van een snoer verhoogt tevens ook het werkgemak en voorkomt ongelukken. Met slechts 68 dBA kan deze schrobzuigmachine ook gebruikt worden in omgevingen waar stilte noodzakelijk is.

Besturingsgemak:

Om de vermoeidheid van de bediener tegen te gaan en het comfort te verhogen helpt ‘Pad Assist’ de schrobzuigmachine voorwaarts te bewegen en is het handvat in hoogte aanpasbaar.

Ook de bediening van de machine is snel aangeleerd dankzij de eenvoudige hendelbediening en het veilige ‘trigger’ ontwerp.

Dankzij de unieke pad- en zuigmondhouder vormen opslag en transport totaal geen probleem.

Superieur reinigingsresultaat:

De Tennant T2 heeft alles om het hoogste reinigingsniveau te behalen. Met de krachtigste borstelmotor in zijn klasse, biedt de T2 een borsteldruk van 23 kg en een omwentelsnelheid van 230 tpm. Combineer deze aspecten met de uitstekende wateropname en een superieur reinigingsresultaat is gegarandeerd.

Hygiëne en milieu:

Het risico op schimmels, bacteriën en vieze geurtjes wordt gereduceerd dankzij de makkelijk schoon te maken vuilwatertank en vuilzeef.

De optionele onderhoudsvrije batterijen zorgen tevens voor lagere emissies, waardoor de kwaliteit van de binnenlucht duidelijk verbetert.

Eigenschappen:

Reinigingspad: 430 mm
Capaciteit schoonwatertank: 26 liter
Loodzuur optioneel/werktijd: 12V, 85 Ah/ tot 2 uren
Gel optioneel/werktijd: 12V, 70 Ah/tot 2 uren
Productiviteit per uur (praktisch): 950 m²
Borstelmotor: 0,75 kW
Geluidsniveau aan oor bediener: 68 dBAIs dit niet de machine welke u zoekt? wij hebben een groot aanbod nieuwe en gebruikte reinigingsmachines neem contact op voor een vrijblijvend advies.


WALO Hygiene & Reinigingssystemen your cleaning partner

Voor advies en/of informatie kunt u contact opnemen met Cees Lodder, WALO heeft altijd 50 nieuw & gebruikte veeg & schrobmachines op voorraad

cees@walo.nl

Tel: 0031(0)649891759

Tel. 0031 (0)187-605374

WALO = Authorised Partner Tennant Nederland met een servicedienst door heel Nederland

Verhuur-Leasing-Verkoop

WALO : Betrouwbaar, Duurzaam, Milieuvriendelijk & Maatschappelijk Verantwoord.

Isal IPC Ecologica Powerbrush, Viper, Tennant, Hako, Nilfisk-Advance, Karcher,

Facebook: @WaloHygieneEnReinigingssystemen


> Toevoegen aan favorieten
> Doorsturen via e-mail
> Afdrukken