AGF Markt

Welkom! Log in of registreer je om een advertentie te plaatsen.


NIEUW!!! Schrobmachine Tennant T500

Prijs:Op aanvraag
Datum:24-11-2017 11:11
Bekeken:411
Contact informatie
Telefoon:0187-605374
Bedrijf:1996
Naam:Cees Lodder
Woonplaats:Melissant, Nederland
Website:www.walo.nl

Beschrijving

Tennant én WALO introduceren de Tennant T500/500E vloer-schrobmachine
Maak kennis met de Tennant T500 en de T500e, voorzien van de exclusieve Smart-Fill™, voor het automatisch bijvullen van accu’s. Ontdek nu onze nieuwe reinigingsoplossingen, de Tennant T500 en T500e. Demonstratie op uw locatie mogelijk*
Duurzame reinigingstechnologieën die bijdragen tot een schonere, veiligere en gezondere wereld. De Tennant T550 / T500E achterloop-vloerschrobmachines biedt optimale prestaties en consistente resultaten op vrijwel alle harde vloeroppervlakken terwijl deze de reinigingskosten verlagen doordat de T500/T500e gebruikmaakt van de ec-H2O technologie*. Maak uw schoonmaakwerkzaamheden nog productiever en consistenter door te kiezen voor meerdere schoonmaakkoppen, zoals een orbitale-, disk- en cilindrische kop.
Lagere Reinigingskosten:
- Maximaliseert de productiviteit van accu’s dankzij de exclusieve Smart-Fill-technologie (octrooi aangevraagd), een optioneel automatisch accuvulsysteem aan boord.
- Maak vrijwel elk hard oppervlak schoon en maximaliseer uw rendement op de investering dankzij een breed aanbod schoonmaakkoppen, inclusief een orbitale kop van 700 mm breed.
Zorgt voor een gezonde en veilige werkomgeving:
- Helpt uitval van personeel te verlagen en vereenvoudigt de trainingsvereisten en preventief dagelijks onderhoud dankzij gele aanraakpunten op algemene onderhoudsgedeelten. WALO biedt ook trainingen aan om optimaal van machine gebruik te maken, zodat de gebruikers het maximale rendement uit de machine halen.
- Verminderd de omgang met dagelijkse chemische en schadelijke schoonmaakmiddelen dankzij optionele ec-H2O NanoClean-technologie.
- Verbetert de ergonomie voor gebruikers dankzij vernieuwde en verbeterde bediening die de aandrijfknop en snelheidsinstelling eenvoudig binnen handbereik brengen.
- Voorkomt veiligheidsproblemen vanwege het overlopen van accu’s dankzij Smart-Fill automatisch accu's bijvullen, waarbij accu’s iedere keer precies genoeg worden gevuld.
- Elimineert vrijwel volledig de behoefte aan dure schoonmaakmiddelen t.b.v. stripping dankzij het gebruik van de orbitale schrobkop.
- Vermindert het risico op uitglijden of vallen met het opnieuw ontworpen dweilframe en een geïntegreerde p-trap die wateropname verbetert en waterdruppels na het reinigen voorkomt.
Minimaliseer de negatieve invloed op het milieu:
- Verminder het gebruik van dagelijkse schoonmaakmiddelen en de benodigde hoeveelheid water dankzij de optionele ec-H2O NanoClean-technologie.
- Besteed minder tijd aan het proberen om de tank nauwkeurig te vullen dankzij automatisch vullen met de aanwezige waterpeilmonitor. Deze functies garanderen dat de tank optimaal wordt gevuld en schakelt automatisch uit. Alleen beschikbaar op de T500.
- Reducering van het geluidsniveau tot minimaal 62dBA en maakt overdag schoonmaken zonder te storen mogelijk dankzij de Quiet-Mode™ lage dBA-instelling. Alleen beschikbaar op de T500.

Verbeter het imago van uw onderneming:
- MVO: Verantwoord Maatschappelijk Ondernemen

*Vraag een gratis demonstratie of meer informatie op: www.walo.nl, of neem contact op met een van onze adviseurs via Cees Lodder, cees@walo.nl telefoon: 06-49891759.
* ec-H2O NanoClean™ technologie is niet ontworpen voor alle soorten vuil, zoals vuil dat een hoge concentratie vetten en oliën bevat. Afhankelijk van het soort vuil is het mogelijk dat conventionele chemische reinigingsmiddelen noodzakelijk zijn.
Is dit niet de machine welke u zoekt? wij hebben een groot aanbod nieuwe en gebruikte reinigingsmachines neem contact op voor een vrijblijvend advies.

WALO Hygiene & Reinigingssystemen your cleaning partner

Voor advies en/of informatie kunt u contact opnemen met Cees Lodder, WALO heeft altijd 50 gebruikte veeg & schrobmachines op voorraad

cees@walo.nl

Tel: 0031(0)649891759

Tel. 0031 (0)187-605374

WALO = Authorised Partner Tennant Nederland met een servicedienst door heel Nederland

Verhuur-Leasing-Verkoop

WALO : Betrouwbaar, Duurzaam, Milieuvriendelijk & Maatschappelijk Verantwoord.

Isal IPC Ecologica Powerbrush, Viper, Tennant, Hako, Nilfisk-Advance, Karcher,

Facebook: @WaloHygieneEnReinigingssystemen


> Toevoegen aan favorieten
> Doorsturen via e-mail
> Afdrukken