AGF Markt

Welkom! Log in of registreer je om een advertentie te plaatsen.


Weri Compact Roller (WCR) Slanghaspel op wielen (nieuw)

Prijs:Op aanvraag
Datum:20-2-2018 14:05
Bekeken:935
Contact informatie
Telefoon:0174-416481
Bedrijf:H. Weterings Mechanisatie B.V.
Naam:Nick Weterings
Woonplaats:´s-Gravenzande, Nederland
Website:www.weterings.nl

Beschrijving

Weri Compact Roller (WCR) Slanghaspel op wielen (nieuw)

De Weri Compact Roller is een automatisch slanghaspel voor het spuiten en gieten van gewassen in de glastuinbouw. De WCR levert een aanzienlijke verlichting van spuit- en gietwerkzaamheden dankzij de op afstand bediende aandrijving.

Het haspel is voorzien van een vrijloop voor het afrollen van de slang. Middels de afstandsbediening kan men het oprollen van de slang in- en uitschakelen, waardoor gesleep met slangen en heen- en weer lopen tot het verleden behoren.

De WCR is voorzien van krachtige aandrijving met een traploos regelbare snelheid. De slanggeleider zorgt voor het netjes oprollen en behoud van de slang. De robuuste constructie en hoogwaardige onderdelen staan garant voor jaren lang probleemloos gebruik.

Om beschadiging aan het gewas te voorkomen in geval van smalle looppaden, kan het haspel voorzien worden van “centreerstempels”. De slanggeleider kan op het pad gefixeerd worden, waardoor de wagen heen- en weer rijdt. De WCR kan daarnaast worden voorzien van diverse opties, waaronder een bredere trommel, Dosatron, diverse aandrijvingen, slangen, spuitpistolen, etc.

http://www.weterings.nl/nl/machines-en-toebehoren/slanghaspels/elektrische-haspels/weri-compact-roller-wcr-op-wielen-slanghaspel

Voor meer informatie en / of andere uitvoeringen, graag even contact opnemen.


> Toevoegen aan favorieten
> Doorsturen via e-mail
> Afdrukken