AGF Markt

Welkom! Log in of registreer je om een advertentie te plaatsen.


Tennant schrobzuigmachine T17 | AGF Special

Prijs:Op aanvraag
Datum:8-5-2018 09:25
Bekeken:931
Contact informatie
Telefoon:0187-605374
Bedrijf:1996
Naam:Cees Lodder
Woonplaats:Melissant, Nederland
Website:www.walo.nl

Beschrijving

De Tennant T17 is de grootste Elektrische schrobzuigmachine van Tennant. Met zijn 285 liter schoonwatertank en 346 liter vuilwatertank kan er lang achtereen gereinigd worden. De machine is uit te voeren met een extra groot batterij waarmee hij tot wel 8,8 uur aaneengesloten kan reinigen! Het schoonmaakresultaat is verbluffend dankzij de nieuwe ec-h2O Nanoclean technologie en de 250kg borsteldruk!

WALO is de Tennant Dealer voor Nederland en heeft altijd een grote voorraad nieuwe en gebruikte machines voorhanden, uiteraard komen wij graag eerst bij u langs op locatie om u een geheel vrijblijvend een passend advies te geven hieraan kunnen we dan een demo en of proef koppelen. Onderstaande machine wordt samen met u geconfigureerd tot de juiste machine.

De nieuwe T17 biedt maximale capaciteit voor het schoonmaken van vloeren in de meest veeleisende industriële milieus. Dankzij de grote batterijcapaciteit kan het toestel nagenoeg de hele dag schoonmaken met één oplaadbeurt.

Lage schoonmaakkosten

De T17 is maximaal inzetbaar. In zuinige modus werkt ze 7 tot 8 uur met één oplaadbeurt. De machine beschikt namelijk over de grootste batterijcapaciteit in haar klasse. Doordat de T17 is uitgevoerd met ec-H2O bespaart men op chemie en met de ES technologie merken we een significante water reductie. Verder houden ook de onderhoudsvrije schrobborstelmotoren en aandrijfmotor de bedrijfskosten laag.

Sterke resultaten

Het zeer performante schrobsysteem zorgt ervoor dat een hoog niveau van consequent schone vloeren wordt bereikt. Het uitzwenkende dweilrubber zuigt het water goed op en laat een vrijwel droge vloer achter. Dat is belangrijk om ongelukken door uitglijden en vallen te voorkomen.

Eenvoudige bediening en onderhoud

Maximaliseer uw productiviteit met de gebruiksvriendelijke besturingselementen en gele aanraakpunten voor snelle identificatie van onderhoudslocatie.

Is dit niet de machine welke u zoekt? Wij hebben een groot aanbod nieuwe en gebruikte reinigingsmachines. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

WALO Hygiëne & Reinigingssystemen uw Reinigingspartner.
Voor advies en/of informatie kunt u contact met ons opnemen.

WALO heeft altijd 50 gebruikte schrob & veeg-zuigmachines voorradig.

welkom@walo.nl

Tel: 0031(0)6 49891759

Tel. 0031 (0)187-605374

WALO = Authorised Partner Tennant Nederland met een servicedienst door heel Nederland

Verhuur-Lease(huurkoop)-Verkoop

WALO: Betrouwbaar, Duurzaam, Milieuvriendelijk & Maatschappelijk Verantwoord.

Wij leveren een selectief aanbod in merken, zo hanteren wij enkel top merken met een lange levensduur en een goede prijs kwaliteit verhouding. Dit doen wij met de volgend merken: Tennant, Greenmachines, Nilfisk, Vendor, DEB, Vikan, Ecodos en Greenspeed.

Facebook: @WaloHygieneEnReinigingssystemen


> Toevoegen aan favorieten
> Doorsturen via e-mail
> Afdrukken