AGF Markt

Welkom! Log in of registreer je om een advertentie te plaatsen.


Diverse koel- en interieurmeubelen

Prijs:Op aanvraag
Datum:28-8-2013 11:11
Bekeken:4693
Contact informatie
Telefoon:0343-563030
Bedrijf:Toonen Winkelinterieurs
Naam:N. Toonen
Woonplaats:Wijk bij Duurstede, Nederland
Website:www.toonenwinkelinterieurs.nl

Beschrijving

Te koop aangeboden: diverse koel- en interieurmeubelen. Toonen winkelinterieurs beschikt over een breed assortiment van nieuwe en gebruikte meubelen. Bij Toonen winkelinterieurs kunt u terecht voor een gehele verbouwing van uw AGF-speciaalzaak, maar ook voor één koeling.

Toonen Winkelinterieurs is een allround winkelinrichter die beschikt over een hecht team van ervaren specialisten. Zo gaat onze specifieke kennis van winkelinterieurs voor de AGF-branche (aardappelen, groente en fruit) maar liefst twee generaties terug! Deze expertise is gaandeweg uitgebreid met vele andere versgroepen. Bovendien kunt u voor een passend interieur, voor een combinatie van verschillende versgroepen ook bij Toonen Winkelinterieurs terecht.

Dankzij ons complete dienstenpakket en nauwgezette project coördinatie is Toonen Winkelinterieurs uitgegroeid tot een allround winkelinrichter met een goede reputatie en betrouwbare staat van dienst.

Voor meer informatie en of producten kunt u kijken op www.toonenwinkelinterieurs of contact opnemen via telefoonnummer 0346-563030


> Toevoegen aan favorieten
> Doorsturen via e-mail
> Afdrukken